75 euro in de brievenbus

Houd in de week van 14 december 2020 de brievenbus in de gaten. Dan landt het magazine van Dorpen van Morgen bij je op de mat. (En als je een ja/nee of nee/nee-sticker hebt, kun je er vanaf 22 december een afhalen in de lokale supermarkt, of vanaf 19 januari bij de bibliotheek). Naast vele inspirerende verhalen, bevat het magazine een waardebon van 75 euro!

Stappen zetten

Met het magazine wil Dorpen van Morgen een indruk geven van wat je te wachten staat als het gaat om de energietransitie: de overgang naar duurzame energie afkomstig van zon, wind en water. Daarnaast hebben we verhalen over biodiversiteit, duurzame mobiliteit, kringloop, voeding en sociale duurzaamheid. Daarmee hopen we anderen te inspireren en helpen stappen te zetten richting een toekomst waarin minder vervuiling en verspilling is.

De waardebon

Belangrijk onderdeel is de waardebon van 75 euro achterin het magazine. Een beloning voor jouw bijdrage aan de noodzakelijke energiebesparing. Als je het afgelopen jaar al hebt geïnvesteerd in energiebesparing dan kun je alvast de aankoopbon opzoeken. Anders moet je nadenken over hoe je de waardebon wilt besteden: led-lampen, dubbelglas, zonnepanelen, energiezuinig witgoed… In het magazine vind je nog veel meer  tips voor besteding van de waardebon. Zodra je de investering hebt gedaan, kun je de kassabon op deze website verzilveren.

Dat kan ook nu al. Bekijk hier hoe het werkt, of wacht het magazine af voor heldere instructies. Per huishouden kan er maximaal 1 waardebon verzilverd worden. Er zijn in totaal 5000 waardebonnen.

Verschillende media, waaronder de Stentor, besteedden al aandacht aan de komst van het magazine:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp