Dorpsdeelaanhanger

Inwoners van Hoonhorst kunnen gebruik maken van de dorpsdeelaanhanger. Een aanhanger heb je immers niet dagelijks nodig, maar is af en toe wel handig. De prachtige dorpsaanhangwagen kan tegen een geringe vergoeding worden gebruikt.

Via het online reserveringssysteem kunt u direct de aanhanger reserveren. Bent u een nieuwe gebruiker, maak dan eerst een account aan.

De aanhanger staat gestald bij autobedrijf B. v.d. Vegt aan de Zwarteweg in Hoonhorst. Wanneer u de aanhanger heeft gereserveerd kan de sleutel tijdens openingstijden aan de balie worden afgehaald en ingeleverd.

Om onderhoud en vervanging op termijn te kunnen bekostigen vragen we een kleine vergoeding voor het gebruik van de dorpsaanhanger.

  • Dagdeel 4:00 uur             €  7,50
  • Dag 9:00 uur                     € 12,50
  • Weekend ( za+zo)            € 20,00
  • Week (5 dagen)                € 45,00

De aanhanger is een prachtige voorziening voor het dorp. Daarom moeten we ervoor zorgen dat deze in goede staat blijft. Daar bent u als inwoner zelf  verantwoordelijk voor. De aanhangwagen dient schoon te zijn als u hem terugbrengt en heeft u onverhoopt schade veroorzaakt dan dient u dit te melden bij autobedrijf B. v.d. Vegt. Alleen zo houden we de aanhanger netjes en kunnen we er allemaal vele jaren plezier van hebben. Lees voor het gebruik het reglement en de instructie van de aanhanger. Hierin wordt ook verteld hoe het disselslot werkt en worden tips gegeven om schade te voorkomen.

De aanhanger mag maximaal 800 kg aan lading vervoeren. Met het eigen gewicht opgeteld betekent dit dat de aanhanger zo’n 1100 kg weegt. Dit betekent dat u met de meeste auto’s (formaat Volkswagen Golf, Opel Astra etc.) de aanhanger zonder E-rijbewijs kunt gebruiken. Overbelading is niet alleen een overtreding maar gaat ook ten koste van de levensduur van de aanhanger. Let hier dus op!

Al veel inwoners van Hoonhorst maken gebruik van de dorpsaanhangwagen en we hopen dat ook u heel veel plezier aan deze aanhangwagen mag beleven.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp