Magazine mét waardebon

Hij is er. Vanaf 15 december 2020 wordt namens Dorpen van Morgen een magazine bezorgd bij alle huishoudens in de gemeente Dalfsen. Inclusief waardebon van 75 euro! Burgemeester Erica van Lente en wethouder André Schuurman van de gemeente Dalfsen kregen als eersten het magazine aangeboden uit handen van Ad Zwaga die vanuit Duurzaam Oudleusen is betrokken bij Dorpen van Morgen.

Beiden leverden een bijdrage aan het magazine. André Schuurman met een column. En Erica van Lente is een van de weinige mensen die de We-Energy-Game heeft gespeeld. Zij geeft haar reactie in het magazine. Die game was de aanleiding om het magazine te maken.

We wilden het spel namelijk spelen met vriendengroepen, sportverenigingen, andere belangstellenden. Op die manier wilden we inzicht geven in de energietransitie. Na afloop van het spel zou je een waardebon krijgen van 75 euro. Een aardige financiële bijdrage om in huis maatregelen te treffen om energie te besparen, of duurzame energie op te wekken. Maar toen kwam corona en moesten we een alternatief bedenken.

Beleving in papier stoppen

We hebben dus geprobeerd om zoveel mogelijk beleving in papier te stoppen. In dit magazine. We vertellen over de energietransitie en het blad bevat veel inspirerende verhalen van gemeentegenoten, die ieder op hun manier bezig zijn met duurzaamheid.

En dan is er die waardebon, waar 5000 huishoudens gebruik van kunnen maken. Het magazine bevat een uitgebreide beschrijving hoe je de bon verzilvert. Dat kan na aankoop van energiebesparende producten of opwekkers van duurzame energie, mét de kassabon via deze website. Die aanschaf moet gedaan zijn in de periode januari 2020 tot en met februari 2021. Op is op, dus wees er snel bij.

5.000 kleine stappen maken samen een grote!

Het magazine niet ontvangen?

Het magazine wordt in de week van 15 december verspreid. Een aantal huishoudens in Nieuwleusen/Punthorst krijgt het magazine een week later nageleverd. Het magazine niet ontvangen? Wij hadden extra exemplaren bij de bibliotheken neergelegd, maar in verband met de lockdown zijn die helaas gesloten tot en met 19 januari. Je hebt het magazine niet nodig om de waardebon te verzilveren en hier kun je online door het magazine bladeren. Wil je toch heel graag eerder een magazine ontvangen, mail dan naar info@dorpenvanmorgen.nl. Heb je hulp nodig met de waardebon? Bel dan met het Infopunt via 0529 793013.

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp