Speciale weekend actie elektrische dorpsdeelauto

Op het terrein van sportcomplex De Potstal in Hoonhorst staat de nagenoeg nieuwe elektrische dorpsdeelauto van Duurzaam Hoonhorst. Deze wordt doordeweeks ingezet voor de ritten van de oudere bewoners naar de zorgboerderijen in de omgeving. Maar in het weekend staat de dorpsdeelauto volledig ter beschikking van de inwoners van Hoonhorst.

Klaag niet over de brandstofprijzen, reserveer de  dorpsdeelauto voor jouw reizen!

Daarom komt Duurzaam Hoonhorst met een speciale weekend actie om plezierig te reizen in de elektrische dorpsdeelauto. De dorpsdeelauto kan voor een speciaal tarief worden gehuurd zodat Hoonhorsters voordelig op stap kunnen gaan in een geruisloze auto voorzien van alle comfort.

Vast bedrag

Voor een vast bedrag van 55 euro kun je van de auto genieten van zaterdag 07:00 uur tot zondag 22:00 uur. De auto staat volgeladen voor je klaar bij De Potstal, Kerkstraat 24, 7722 LR in Hoonhorst. Maak je heel veel kilometers dat weekend en moet je onderweg opladen bij een andere laadpaal, dan worden deze kosten doorgerekend aan de huurder. In de auto vind je ook een korte handleiding voor het gebruik van de auto.

Reserveren via Justgo app

  • Ga naar de App- of Playstore en download de Justgo app
  • Volg de stappen in de app.
  • Of maak gebruik van de QR-code die je hiernaast ziet.
  • De te volgen stappen zijn ook beschreven in een handleiding.

TIP: Download de app tijdig en op een doordeweekse dag voor de eerste reservering i.v.m. het valideren van het rijbewijs.

Duurzaam Hoonhorst wenst je veel veilige en duurzame kilometers.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp