Energieke spelavond in Hoonhorst op 11-11-2021

Op de elfde van de elfde organiseert Duurzaam Hoonhorst een energieke spelavond. Samen met de andere duurzame dorpen van Dalfsen – Dorpen van Morgen – is er een leuk en informatief spel ontwikkeld dat iedereen inzicht geeft in wat nou eigenlijk de energietransitie betekent. De plannen voor windmolens, regionale energiestrategieën, zon op veld en dak en andere vormen van duurzame energieopwekking vliegen ons om de oren, maar wat houdt het nou eigenlijk in? Wat kan wel, wat kan niet en wat komt er allemaal bij kijken?

Spelenderwijs naar een energieneutraal Hoonhorst

Speel het spel op donderdag 11 november en leer dat elke keuze z’n voor- en nadelen heeft. En heb veel plezier, want het is ook nog eens een erg leuk spel. Samen met anderen bepaal jij of en waar er een zonnepark komt op de kaart van Dalfsen en Hoonhorst, of er wel of geen windturbine bij moet om het doel te halen: een energieneutraal Hoonhorst.

Altijd prijs!

Wat kun je winnen?

  • Een leuke avond met elkaar
  • Meer inzicht in de vele zaken die bij een energietransitie komen kijken, ook dicht bij huis.
  • Een leuke prijs voor de winnaar
  • Een leuke attentie voor iedere speler

De spelavond is op donderdag 11 november a.s. en begint om 20.00 uur in zaal Kappers te Hoonhorst. Je kunt je opgeven via info@duurzaamhoonhorst.nl.
Nog vragen? Contact ons via e-mail, bel met het bestuur.

Of lees de ervaringen in Lemelerveld waar het energiespel al eerder een onderhoudende en interessante avond opleverde.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp