Verkiezingsdebat in Dalfsen

Zoals u ongetwijfeld heeft gehoord zullen op 16 maart de gemeenteraadsverkiezingen weer plaatsvinden. Dorpen van Morgen, het samenwerkingsverband van de duurzame organisaties uit de vijf dorpen van de gemeente Dalfsen, is benieuwd naar de standpunten van de verschillende partijen over energie- en warmtetransitie, biodiversiteit, circulaire economie, sociale duurzaamheid en andere onderwerpen in het verlengde hiervan.

Op 10 maart 2022 organiseert Dorpen van Morgen daarom een speciaal Verkiezingsdebat met alle partijen van de gemeenteraad in Dalfsen. We hebben genoeg vragen voor ze in petto! Hoe denken ze bijvoorbeeld over de plaatsing van windmolens en zonneparken? Wat is hun visie op onze natuurlijke omgeving en hoe denken ze die voor de toekomst te kunnen behouden? Hoe kijken de partijen aan tegen de oproep om van het gas af te gaan en  wat gaan zij met hun partij doen om de dorpen leefbaar te houden? Dorpen van Morgen heeft een paar stellingen voorbereid, maar ook vanuit het publiek kunnen vragen worden gesteld.

Volg het debat, zodat je op 16 maart goed geïnformeerd een keuze kunt maken. De avond wordt gehouden in het dorpscafé Kappers in Hoonhorst.

Inloop is vanaf 19.00 uur en het debat begint om 19.30 uur. Kan of wil je er niet bij zijn, maar het debat wel live volgen? Kijk dan mee via Vechtdal TV. Fenna van de Watering en Martijn Oosting leiden de avond.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp