Wandelend bos is onderweg

Op zaterdag 15 april van 14.00 – 16.00 viert Duurzaam Hoonhorst haar 12,5 jarig jubileum met speciale groene en gezellige activiteiten op het dorpsplein, waaronder het Wandelende bos!

Inwoners uit Hoonhorst en genodigden van Duurzaam Hoonhorst kunnen genieten van het Wandelende bos onder het genot van een kopje koffie of thee met natuurlijk een lokale lekkernij. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals:

  • De workshop ‘Zaaibommetjes’ maken
  • De acties: Tuintegel er uit, groen er in | Stekken- en zadenruil |Rijden in de dorpsdeelauto

Actie ‘Tuintegel er uit, groen er in’

Kom je als inwoner van Hoonhorst met een terrastegel, waaltje of klinker, dan krijg je van ons een zogenaamde ‘Bomenbom’, waarbij je op de plaats van de tegel een mooie (extra) groene plek in je tuin kan maken.

‘Stekken- en zadenruil’ actie

Het voorjaar is de tijd om te zaaien en planten te stekken. Kom daarom tijdens de jubileumzaterdag met je zaai- en stekgoed en ruil dat met anderen bij de kraam van Duurzaam Hoonhorst (alleen ruilen; niet kopen).

Of maak een proefrit in de elektrische dorpsdeelauto!

De dorpsdeelauto wordt al jaren ingezet voor de ritten naar de zorgboerderijen. Maar voor inwoners van Hoonhorst is zo’n vol elektrische en moderne dorpsdeelauto ook aantrekkelijk. We hebben zelfs een speciaal weekendtarief om in de weekenden tegen korting met de deelauto op pad te kunnen gaan. Wil je een proefrit maken om zelf te ervaren hoe deze auto rijdt? Kom dan op 15 april naar het dorpsplein en een van de vrijwilligers maakt je graag wegwijs.

Graag tot ziens op het dorpsplein van Hoonhorst op 15 april a.s. van 14.00 – 16.00 uur!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp