Slotoffensief stopt!

Bijna drie weken geleden startten we een slotoffensief om het beschikbaar gestelde budget aan te wenden voor noodzakelijke energiebesparing. Als in een heftige najaarsstorm regende het aanmeldingen voor het gratis ledlampenpakket. Bijna drieduizend inwoners bezochten in de afgelopen weken de zeven betrokken winkels in onze gemeente, die alle zeilen moesten bijzetten om iedereen van dienst te zijn. Vragen van inwoners werden meestal naar tevredenheid beantwoord door de medewerkers van de Infopunten en de gemeente Dalfsen en door de vrijwilligers van Dorpen van Morgen.

Voor alle duidelijkheid: degene die voor het moment van stoppen de aanmelding hadden voltooid kunnen natuurlijk hun pakket (of andere energiebesparende producten) ophalen bij de gekozen winkels. Eind november vervalt ook die mogelijkheid, dus wacht niet te lang met het bezoek aan de winkel.

Nu het slotoffensief voorbij is spelen we de overgebleven tijd rustig uit. Het laatste restje subsidie dat nog in het potje zit wordt gebruikt voor de ‘normale’ manier van declareren. Heb je de afgelopen tijd zonnepanelen of een warmtepomp geïnstalleerd, energiezuinig witgoed of andere energiebesparende producten aangeschaft, dan kan je die via onze site www.dorpenvanmorgen.nl declareren. Onder het kopje “verzilveren waardebon” kun je je gegevens invoeren en de factuur of kassabon uploaden. Meestal binnen twee weken wordt dan 75 euro overgemaakt op de opgegeven bankrekening.

Hulp bij het invoeren kun je krijgen bij de infopunten in de kulturhusen, die ook telefonisch bereikbaar zijn op 0529-793013. Met vragen over de actie kan je ook terecht bij waardebon@dorpenvanmorgen.nl.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp