‘Binnen 5 dagen op de rekening!’

‘Dat het zo makkelijk zou gaan, had ik niet verwacht,’ vertelt Luc van der Vegt uit Dalfsen. Hij deed onlangs mee aan de actie van Dorpen van Morgen en vroeg 75 euro terug op energiebesparende maatregelen. ‘Binnen 5 dagen stond het al op mijn rekening!’

Decorbouw

Luc vroeg het bedrag terug op de aanschaf van isolatiemateriaal waarmee hij zijn schuur gaat isoleren. De Dalfsenaar hobbyt veel in zijn schuur en dan is prettig als het daar aangenaam warm is. Luc: ‘Ik maak allerlei dingen van metaal: tafeltjes, wasmachineverhogers en ook decorstukken voor mijn twee dochters. Die zijn allebei actief in de toneelwereld en zelf ook regelmatig in de schuur te vinden om de decorstukken te schilderen.’

Luc woont in een goed geïsoleerd nieuwbouwhuis, maar de schuur heeft een enkel steens muur zonder isolatie. ‘We hebben zonnepanelen op het dak en we verwarmen de schuur elektrisch. Het is natuurlijk zonde als die warmte eenvoudig ontsnapt, dus daarom ga ik ‘m isoleren.’

Hij vertelt verder: ‘Ik las over de actie in het magazine van Dorpen van Morgen. Maar eerlijk is eerlijk, ik had het in eerste instantie aan de kant gelegd. Ik ging ervan uit dat declareren te veel tijd en moeite zou kosten. Een collega vertelde me dat hij wel had meegedaan en binnen een paar dagen al 75 euro op zijn rekening had. Toen kon ik niet achterblijven natuurlijk. Het was verrassend eenvoudig! Wat contactgegevens en m’n bankrekeningnummer invoeren, foto van de kassabon uploaden en klaar is kees! Een mooie actie van Dorpen van Morgen!’

Ook 75 euro terug?

Lees hier meer informatie over deze actie van Dorpen van Morgen en de gemeente Dalfsen.

Nu 75 euro terugvragen? Vul dan hier je gegevens in en upload de kassabon.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp