Cheque voor Birte, winnaar actie

Het plan van Birte Blommers om van haar stenen achtertuin een groene oase te maken paste precies binnen de doelstelling van operatie Steenbreek. De jury besloot daarop haar een welverdiende prijs te gunnen.
Op woensdag 15 april in het mooie licht van de ondergaande zon heeft Bas Noordzij, namens de werkgroep, Birte een prijs van € 200,- overhandigd.

Birte en haar man zijn druk bezig geweest met het opnieuw inrichten van de tuin om er een groen paradijs van te maken. De betegelde en met steenkorven bezette tuin is leeg gemaakt en nu moet de inrichting beginnen. Via Marktplaats waren er voldoende liefhebbers die het materiaal wilden overnemen.
Maar de klus is nog niet geklaard: ook het gele bestratingszand moet er nog uit. Daarna is het tijd voor inrichten met veel groen en schaduwrijke bomen. Een mooie uitdaging voor Birte, die met een opleiding Tuin Architectuur  bezig is. Een uitgebreid artikel waarin Birte vertelt over de grondige aanpak van haar tuin, plaatsten wij al eerder op deze website. Lees hier over haar inspiratie en aanpak.

Op deze pagina´s kun je nog meer inspiratie op doen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp