Kringloopwinkel Deuroe Veuroe Nieuwleusen

Lekker rondsnuffelen en voor een prikkie iets leuks of nuttigs op de kop tikken. Dat kan bij Deuroe Veuroe. Bij de kringloopwinkel van Nieuwleusen krijgen spullen een tweede leven.  

Waarom iets nieuws kopen, als je het ook tweedehands kunt krijgen? Van kleding tot meubelen. En van woonaccessoires tot elektra. Je vindt het bij Deuroe Veuroe. Heb je zelf bepaalde spullen of kleding niet meer nodig, maar zijn ze nog goed en kan een ander er nog plezier van hebben? Dan kun je het naar Deuroe Veuroe brengen. Kun je de spullen niet zelf vervoeren? Neem dan contact op met de winkel om een afspraak te maken om ze te laten ophalen.

Vrijwilligers welkom!

Deuroe Veuroe wordt volledig gerund door vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Denk daarbij aan werkzaamheden als verkoop, de inname, opslag en reparatie van goederen en administratieve werkzaamheden. Lijkt het je leuk bij Deuroe Veuroe te werken? Kom eens langs, of neem telefonisch contact op.

Contact

Je vindt kringloopwinkel Deuroe Veuroe aan De Grift 17. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren. De kringloopwinkel is geopend woensdag en vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 – 16.00 uur. De winkel is bereikbaar via 06–45801119.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp