LOPENDE ACTIES

Op dit moment hebben we geen acties meer lopen.

Wel zijn onze vrijwilligers nog op pad voor de uitvoering van de actie “Check je warmtelek”. U krijgt vooraf een mail met daarin de datum van ons bezoek. 

AANKOMENDE ACTIES

Naast bovengenoemde lopende acties hebben we ook nog wat nieuwe acties rondom energie besparen voor u in petto. We zijn echter afhankelijk van de beschikbaarheid van onze vrijwilligers. Wilt u ons helpen met een van onze acties? Aarzel niet en stuur een berichtje naar info@dorpenvanmorgen.nl

Houd de komende acties in de gaten:

  • Wij bereiden een actie voor om uw CV-installatie te laten inregelen. Hierdoor kunt u ruimtes in huis efficiënter verwarmen, hoeft de CV-pomp minder hard te werken en bespaart u gas.
  • Daarnaast denken we na over informatieavonden en andere manieren om u te adviseren over het isoleren van uw woning en andere vormen van energiebesparing. 

Volg Dorpen van Morgen om te weten wanneer u kunt deelnemen. Of laat uw belangstelling vast blijken door te mailen naar inactie@dorpenvanmorgen.nl.

Ervaringsverhaal

foto7

Wilbert en Ghislaine Pontenagel wonen in een vrijstaand woonhuis aan de Esdoornlaan in Dalfsen. In 2019 besluiten ze deel te nemen aan de warmtecamera-actie van Groen Gebogen. Ze zijn gemotiveerd om energie te besparen vanuit duurzaamheidsoogpunt. Bovendien laat het comfort van de woning met bouwjaar 1972 op sommige plekken in huis te wensen over. Wilbert vertelt aan de hand van de warmtebeelden over de energielekken én mogelijke oplossingen.