Nationale Recycleweek: een 2e leven voor je apparaat

Lever je spaarlampen en oude apparaten met een stekker in tijdens de Nationale Recycleweek (11 – 17 oktober) bij de kringloopwinkels en ontvang een leuk cadeautje, zoals een voorleesboekje: Sanne SuperPower. Wees er snel bij, op=op!

Het is de moeite zeker waard: een tweede leven voor je apparaat

Ga naar de Kringloopwinkel met je elektrische apparaten. Op watismijnapparaatwaard.nl staan nog meer mogelijkheden om je apparaat een tweede leven te geven. Zijn de apparaten niet meer te gebruiken, lever ze dan in bij de milieustraat, ook daar worden de snelle inleveraars beloond met een kinderboek. Maar ook bij veel scholen of bouwmarkten, tuincentra, elektronicawinkels en in steeds meer supermarkten staat een inzamelbak van Wecycle.

Over Wecycle

Wecycle is een landelijke campagne van stichting OPEN en Stichting Lightrec die consumenten en bedrijven stimuleren om elektrisch afval en energiezuinige verlichting gescheiden in te leveren bij een van de 13.000 Wecycle-inleverpunten. Wist je dat door apparaten en lampen te recyclen, er minder CO2 in de lucht komt? Wecycle bespaart jaarlijks 345.000.000 kilo CO2.

Meer informatie en alle e-waste inleverpunten: wecycle.nl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp