Zaterdagmorgen tijd om te klussen?

Heb jij er weleens over nagedacht om af en toe op zaterdagmorgen een klusje te doen voor iemand die het niet meer zelf kan? Stel je bent tussen de 15 en 18 jaar en je hebt nog wat tijd over om de oudere medemens te helpen. Dan is deze oproep echt voor jou bedoeld.

Hoe dan?

Na een kennismakingsgesprek overleggen we samen voor welke klus je wordt ingezet. Dat kan heel verschillend zijn: tuinonderhoud (hier is veel vraag naar), licht huishoudelijk werk, computerwerkzaamheden, instellen tv, boodschappen doen, auto wassen, de krant voorlezen, een praatje maken bij de koffie, een gezelschapsspel spelen of samen wandelen.

Wanneer dan?

Je bepaalt ook samen op welke tijd je aan de slag gaat. Meestal zal dat de zaterdag zijn, maar je kunt je eventueel ook op andere dagen van de week inzetten. Er wordt wel verwacht dat je ongeveer 3 uur per week aan het klussen bent. Het is vrijwilligerswerk. Je ontvangt hiervoor een onkostenvergoeding van € 2,50 per uur.

Interesse?

Heeft deze oproep jouw interesse gewekt om een zaterdagmorgenklus te doen en iemand te helpen, meld je dan aan via info@nieuwleusensynergie.nl

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp