Doe mee met de foto-winactie

De afgelopen maanden is er hard aan gewerkt en nu is het zover: de website dorpenvanmorgen.nl is live! Deze website is een initatief van de duurzame dorpen van de gemeente Dalfsen. Aan de lancering is een foto-winactie gekoppeld. Inwoners worden opgeroepen foto’s te delen van hun favoriete, duurzame plek in de gemeente met de hashtag #dorpenvanmorgen.

Met dorpenvanmorgen.nl willen de duurzame dorpen in de gemeente Dalfsen de bewoners van Hoonhorst, Nieuwleusen, Oudleusen, Lemelerveld en Dalfsen informeren over duurzame initiatieven en inspireren met tips en verhalen.

Winactie, zo doe je mee

Welke plek in de gemeente Dalfsen staat voor jou symbool voor duurzaamheid? En waarom? Deel een foto met korte tekst en de hashtag #dorpenvanmorgen op sociale media of stuur de foto naar winactie@dorpenvanmorgen.nl. Alle foto’s krijgen een plek op de sociale media van dorpenvanmorgen.nl. Na de zomer worden drie winnaars bekendgemaakt. Zij ontvangen een ‘zaadbom’ die een fleurige bloemenmix geeft voor bijen, vlinders en vogels.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp