Nog 2 weken!

Investeren in veur de wind

Update 22/10/20: Het bedrag is binnen!

Er is veel belangstelling om financieel mee te doen met het windmolenproject van Nieuwleusen Synergie. In zo’n drie weken tijd is er al € 375.000 geïnvesteerd. Investeren via de website www.veurdewind.nl is nog ongeveer twee weken mogelijk.

Nog 30 deelnemers

Secretaris van de coöperatie Nieuwleusen Synergie, Rieks Voslamber kijkt tevreden terug op de afgelopen campagneweken: “Direct vanaf de opening van de inschrijving liep het gesmeerd. Blijkbaar zijn we erin geslaagd om inwoners van onze gemeente te laten weten dat investeren met een aantrekkelijk rendement heel goed mogelijk is in dit project. En tegelijkertijd lever je een bijdrage aan een duurzame energievoorziening. Om zo’n breed mogelijke deelname te hebben hopen we dat er nog zo’n 30 mensen mee gaan doen. Deelname is individueel, dus echtelieden of partners kunnen afzonderlijk meedoen”.

Nog twee weken

Inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen nog ruim twee weken financieel participeren in het duurzaamheidsproject ‘Veur de Wind’. Inschrijven kan op het crowdfundingplatform Oneplanetcrowd. Dit is te bereiken via een link op www.veurdewind.nl  Als deelnemer verstrek je een lening tegen een rente van 4,5% (na aftrek kosten) met een lineaire aflossing over 10 jaar. “De coöperatie hoopt met deze actie een bedrag van  € 450.000 binnen te halen, waardoor de begroting sluitend kan worden gemaakt”, aldus Voslamber.

Waarom het project Veur de Wind zo belangrijk is voor de gemeente Dalfsen? Wethouder André Schuurman geeft zijn visie:

 

Meer weten over dit project?

Lees meer over Veur de Wind.

Investeren in veur de wind

 

Investeren in veur de wind
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp