Uitnodiging informatieavond Natuurboerderij BalkInn

Donderdag 8 december, ‘t Witte Peerd 19:30 – 22:00 uur in Nieuwleusen
In februari van dit jaar ging de eerste schop de grond in voor de bouw van Natuurboerderij BalkInn in Nieuwleusen. Duurzaamheidscoöperatie Nieuwleusen Synergie ondersteunt BalkInn. De eerste schop in de grond was het sein om de handen uit de mouwen te steken. En hoe! Het resultaat van maanden graven, zagen, metselen en timmeren is duidelijk zichtbaar bij de rotonde hoek Westerveen/Bosmansweg. Ook het plan voor de invulling van de buitenruimte is intussen uitgewerkt.

Een mooi moment om belangstellenden bij te praten over het hoe, wat en waarom van BalkInn. Over de actuele stand van zaken, over ideeën, mogelijkheden, tips en tricks. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs. Iedereen is van harte welkom. Heel graag tot donderdag 8 december bij ’t Witte Peerd. De koffie staat klaar!

Het programma is als volgt:

  • Presentatie terreininrichting door Anet Scholma*
  • Wie zijn wij en wat is onze missie
  • Doel en opzet educatieve programma’s
  • Voortgang werkzaamheden / planning
  • Mogelijkheden en aanbod vrijwilliger

* Anet Scholma woonde als kind een aantal jaren in Nieuwleusen (Den Hulst). Zij studeerde in 1983 af aan de Tuin- en Landschapsinrichting aan de RHSTL in Boskoop. Startte in 1985 als ontwerper op het tuinarchitectenburo van Mien Ruys in Amsterdam. Volgde daarnaast de studie Landschaps-architectuur aan de Academie van Bouwkunst. Is sinds 2000 eigenaar van Buro Mien Ruys. Ze staat bekend als een van ’s lands beste tuin- en landschapsarchitecten. Het plein van het gemeentehuis in Dalfsen en de inrichting rondom Kulturhus De Spil in Nieuwleusen komen van haar tekentafel. Door haar vroegere band met het dorp werkt ze nu belangeloos mee aan de terreininrichting van Natuurboerderij BalkInn.

Kijk  op www.balkinn.nl of volg ons op Facebook en Instagram voor verdere berichten over BalkInn!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel via Whatsapp